Thursday, November 11, 2004

cricket


60402
60492
60452
60442
60422
160_6059

bu kelimenin "kriket" seklinde yazilan bi turkcesi var mi bilmiyorum ama buyuk bir ihtimalle vardir. gecen pazar buyukce bi grup kriket oynamaya gittik. dunyanin britanya'yla bi sekilde ilgisi bulunmus tum bolgelerinin oldugu gibi buranin da en buyuk sporu kriket. insanlar televizyona yapisip gunlerce kriket izliyolar. bi oyunun sabah 9'dan aksam 5'e kadar oynandigini ve 5 gun surdugunu de hatirlatmak lazim tabi. hindistan-pakistan maclarinda filan hayat duruyomus her yerde.

aiesec'ten bi cocuk gerekli ekipmani getirip oyunun nasil oynandigini anlatmaya calistiysa da benim de dahil oldugum genisce bi grubun pek bisey anlamadigindan eminim. sonucta kimse bisey beceremedi ve oldukca sikiciydi - bi sure sonra herkes orda kriket oynama cabasi veriyo ve inanilmaz sikiliyo olmanin anlamsizligina gulup eglenmeye basladi. oyundan sonra hep beraber mr. beans diye bi yere gittik. kahveleri, sandvicleri, pastalariyla filan simdiye kadar burada gordugum en "western" seydi sanirim.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hair extensions salon near me gamay hair reviews blonde wigs natural wigs for thinning hair wholesale crochet braiding hair human hair wigs uk mobile hairdresser northwich hair la flair reviews cheap wigs short natural hair photos easy little girl hairstyles hair wigs

11/15/2018 2:12 pm  

Post a Comment

<< Home